Mutfak Bölümü :

o    Sebze, meyve, yeşillik, et, balık, tavuk ve deniz ürünleri gibi gıdaların ozonlu su ile dezenfeksiyonu ve tarım ilacı kalıntılarından arındırılması.

o    Mutfak havasının ve ekipmanlarının dezenfeksiyonu; küf, mantar, spor oluşumunun engellenmesi.

o    Mutfaktaki gıdaların (soğuk hava deposu dahil) kullanım ömrü ve tazeliğinin arttırılması.

Kat Hizmetleri Bölümü:

o    Odaların hava dezenfeksiyonu ile sigara, küf, nem gibi kokulardan arındırılması.

o    Tuvalet ve banyolardaki kötü kokuların giderilmesi.

o    Spor salonu ve SPA merkezlerinin hava dezenfeksiyonu ve hava kalitesinin arttırılması.

o    Toplantı salonlarının hava dezenfeksiyonu ve hava kalitesinin arttırılması.

Uygulama :

Sebze, Yeşillik, Meyve, Et, Balık, Tavuk, Deniz Ürünleri Yıkama ve Dezenfeksiyon :

o Yıkama evyesi üzerine monte edilen ve elektrikle çalışan ozon su dezenfektörü ile hiçbir sarf gideri olmadan ve kimyasal kalıntı bırakmadan bakteri, virüs,mantar ve pestisit(tarım ilacı) kalıntıları yok edilir.

o Klor bazlı herhangi bir kimyasal veya sirke kullanımına gerek kalmadan tam dezenfeksiyon sağlanmış olur.

o Ozonlama yöntemiyle yıkanan gıdalar durulama gerektirmediği için su tasarrufu da sağlanmış olur.

o Ozonla yıkanmış sebze,meyve ve yeşilliklerin canlılığı,görünüm kalitesi ve kullanım ömrü artar.

o Misafirlere ve çalışanlara doğal ve çevreci ozonlama yöntemiyle dezenfekte edilmiş gıdaları sunmanın avantajı elde edilir.

Hava/Ortam Dezenfeksiyonu ve Kötü Koku Giderimi:

o Genel kullanım alanlarına monte edilen ve elektrikle çalışan ozon hava dezenfektörü ile hiçbir sarf gideri olmadan ve kimyasal kalıntı bırakmadan havadaki patojenler(bakteri,virüs,vb..) yok edilebilir.

o Sigara, alkol, rutubet, boya, küf, benzin, ter, hayvan, is, lağım, çöplük, leş,yemek, balık,soğan, sarımsak gibi kötü kokular, kimyasal bazlı parfümler gibi baskılayarak değil parçalayarak yok edilir.

o Ayrıca portatif olarak kullanılan ozon dezenfektörü ile oda temizliği esnasında tüm kötü kokular 15-20 dakikalık uygulama ile yok edilir. Böylece kokudan ve mikroptan arındırılmış , ferah odalar müşterilerin kullanımına sunulabilir.

o Ortamda bulunan gıda ve eşyalar üzerindeki bakteri, virüs, küf ve mantar oluşumlarını engelleyerek hijyenik ortamlar yaratılır.