• Özellikle et, balık ve manav reyonlarındaki gıdaların depolama süresinin arttırılması ve tazeliğinin korunması

Uygulama :
Hava/Ortam Dezenfeksiyonu ve Kötü Koku Giderimi:
Market manav ve balık reyonlarına monte edilen ve elektrikle çalışan ozon hava dezenfektörü ile hiçbir sarf gideri olmadan ve kimyasal kalıntı bırakmadan havadaki patojenler(bakteri,virüs,vb..) ve kötü kokular yok edilebilir.
Havadan patojen bulaşma riski minimuma indirilen sebze, meyve ve balık gibi gıdalar tazeliklerini daha uzun süre korur.
Balık ve Yeşilliklerin Ozonlu Suyla Dezenfeksiyonu :
Market manav ve balık reyonlarındaki sulamanın, ozon dezenfektörü aracılığıyla ozonlanmış suyla ile hiçbir sarf gideri olmadan ve kimyasal kalıntı bırakmadan bakteri, virüs,mantar ve pestisit(tarım ilacı) kalıntıları yok edilir.
Ozonlanmış suyla yıkanan sebze ve deniz ürünlerinin canlılığı, görünüm kalitesi ve raf ömrü artar.
Klor bazlı herhangi bir kimyasal veya sirke kullanımına gerek kalmadan tam dezenfeksiyon sağlanmış olur.
Ozonlama yöntemiyle yıkanan gıdalar durulama gerektirmediği için su tasarrufu da sağlanmış olur.
Market müşterilerine doğal ve çevreci ozonlama yöntemiyle dezenfekte edilmiş gıdaları sunmanın avantajı elde edilir.